Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yine evlenemediler

Meslektaşı Serkan Keskin ile uzun süredir aşk yaşadığı Meriç Aral, 2018'den bu yana evlenmek için niyetlenip, bir türlü nikah masasına oturamamıştı. Çiftin düğünü yine ertelendi. Meriç Aral sebeplerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
Yine evlenemediler

Meslektaşı Serkan Keskin ile uzun süredir aşk yaşadığı Meriç Aral, 2023 haziran ayında evlilik sorularını yanıtlamış ve "Yaz sonuna doğru bir düğün planlıyoruz. Tarih ve yer belli değil ancak İstanbul'da olur herhalde" demişti.

YİNE EVLENEMEDİLER
Ancak çift yoğu iş temposundan evlenmeye vakit bulamamıştı. Ardından çift, bu sefer 2024 yazına işaret etmiş Haziran'da düğün olduğunu dile getirmişti. Kameralara yansıyan Serkan Keskin'e düğün tarihi soruldu. Oyuncu bu kez de düğünün yaz sonuna ertelendiğini söyledi. Sebep olarak da "Çok çalışıyoruz." dedi.

Meriç Aral ikilisinin düğün tarihi merakla beklenirken güzel oyuncu "Düğün neden sürekli erteleniyor? " sorusuna yanıt verdi. "Sürekli ertelenmiyor aslında, olacak bir noktada. Tarih hala belirlenmedi. Eylül diye düşünüyoruz ama gerçekten yoğun bir şekilde çalıştığımız için onu bir türlü tam denk getiremiyoruz. Çok zor bir şey onu organize etmek." ifadelerini kullanan Aral zor durumda kaldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.