Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zehra Güneş düğünde şıklığıyla göz doldurdu

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızlarından Zehra Güneş, bir arkadaşının düğününe katıldı. Düğün sırasında annesiyle verdiği pozlar büyük ilgi gördü ve sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. Zehra Güneş’in zarif ve şık tarzı ise fanlarından tam puan aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
Zehra Güneş düğünde şıklığıyla göz doldurdu

Milli voleybolcu Zehra Güneş, hem spor kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi çeken Güneş, yoğun bir sezonun ardından tatile çıktı ve tatil anılarını paylaşımlarıyla beğeni topladı.

VakıfBank'ta forma giyen Güneş, tatil fotoğraflarına şu notu düştü: “Her kitabın bir hikayesi olduğuna inananlardanım. Her yolculukta kitaplarım yanımda bir arkadaş gibi olur ve bana o an’a dair mesajlar verir. Bu kısa arada kendime bir şeyler öğrettiğim, doğayı daha çok hissedip kendime döndüğüm, farklı topraklardan enerji alıp kendimi yenilediğim, yapmayı istediğim daha pek çok şey olduğunu fark ettiğim ve yeni hayaller kurduğum bir süreç yaşadım.”

Bu sezon sakatlıklarla mücadele eden Zehra Güneş, pes etmeyerek arkadaşının düğününe katıldı. Düğün sırasında annesiyle verdiği pozlar büyük beğeni topladı ve tarzı dikkat çekti.

Sosyal medyada "Hem bu kadar sade hem bu kadar güzel nasıl olabilirsin?", "Hem çekici hem sade", "Ya çok güzelsin", ve "Ülkenin en güzel voleybolcusu" gibi yorumlar aldı. Zehra Güneş’in zarif görünümü ve şıklığı, hayranlarından tam not aldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.