Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zehra Güneş, Melissa Vargas'ın yerine geçti

Milli gururumuz son VNL şampiyonu Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesinde heyecanlarını eğlenceli videolar çekerek atmaya çalışıyorlar. Zehra Güneş, Meliha Diken ve Elif Şahin 'Ben Kimim?' oyununu oynadı. Zehra Güneş, Melissa Vargas olup kendisini bilirken Elif Şahin, Daniele Santarelli'yi bilemeyerek oyunun kaybedeni oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2024 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2024 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
Zehra Güneş, Melissa Vargas'ın yerine geçti

'Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımlar' ana sponsoru ve 'Sultanlar Ligi' isim sponsoru Vodafone, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda da Sultanları yalnız bırakmadı. Bir nebze de olsa olimpiyat heyecanlarını almak isteyen Vodafone, Zehra Güneş, Meliha Diken ve Elif Şahin 'Ben Kimim?' oyununu oynattı. Oyunda Zehra Güneş Melissa Vargas'ı, Meliha Diken Hande Baladın'ı ve Elif Şahin Daniele Santarelli'yi bilmeye çalıştılar.

Oyunda birbirlerine sorular sorarak kendilerini tanımaya çalıştılar. Zehra Güneş'in tahmin etmek adına ''Boyum uzun mu?'' sorusu ise herkesi güldürmeye başladı. Meliha da cevap olarak Güneş'e ''Yoo kısasın'' diyerek tiye aldı. Zehra'nın sorduğu ''Yabancı mıyım?'' sorusu ise Meliha'dan ''Evet'' yanıtını alıken Elif'ten ''Hayır'' cevabını almasına sebep oldu. Ve bu cevaplarla Güneş oyunu birincilikle sonlandırdı. Bu gazla Meliha da, Hande Baladın olduğunu bilirken Elif Şahin bir türlü aklına Daniele Santarelli'yi getirememesi daha çok güldürdü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.