Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeytin Ağacı'ndan yeni fragman

Netflix'in, üç arkadaşın geçmişin yüklerinden kurtularak özgürleşme hikayesini anlatan dizisi Zeytin Ağacı hem Türkiye'de hem de dünyada büyük ilgi görmüştü. 11 Temmuz'da 2. sezonuyla izleyiciyle buluşacak diziden yeni fragman geldi. Fragmanda Aytaç Şaşmaz ve Tuba Büyüküstün'ün sevişme sahneleri dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
Zeytin Ağacı'ndan yeni fragman

Netflix'in, üç arkadaşın geçmişin yüklerinden kurtularak özgürleşme hikayesini anlatan dizisi Zeytin Ağacı hem Türkiye'de hem de dünyada büyük ilgi görmüştü. 11 Temmuz'da 2. sezonuyla izleyiciyle buluşacak diziden yeni fragman geldi. Fragmanda Aytaç Şaşmaz ve Tuba Büyüküstün'ün sevişme sahneleri dikkat çekti. Burcu Alptekin'in ilk üç bölümünü yönettiği Zeytin Ağacı'na bu sezonda Aytaç Şaşmaz, Nilüfer Açıkalın, Gözde Kansu, Ali İpin ve Selen Uçer de dahil oldu. Dizide ayrıca Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Fırat Tanış rol alıyor.

2. SEZONDA NELER OLACAK?
Ayvalık'ta yeni bir hayata başlayan Ada (Tûba Büyüküstün),  Leyla  (Seda Bakan) ve Sevgi’nin (Boncuk Yılmaz) karşısına yepyeni sorunlar çıkar. Ada, bir yanda bilim dünyasıyla, diğer yanda ailesinin geçmişiyle uğraşırken, Leyla ise yeni bir iş kurmaya çalışmaktadır. Sevgi'nin ise bu sefer yakınlarından bile sakladığı bir sırrı vardır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.