Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti sivil toplum kuruluşları ile bir arada

AK Parti Bursa İl başkanlığının Merinos AKKM’de düzenlemiş olduğu programda, Ak Parti heyeti sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 12:23
Kaynak: Melih Kayacı
AK Parti sivil toplum kuruluşları ile bir arada

“Her daim birlikte, özümüzden geleceğe Türkiye buluşmaları”, kapsamında STK ile bir araya gelen AK Parti heyeti kritik açıklamalarda bulundu.

17 ilçede gerçekleşecek olan Bursa programı ile beraber saha çalışmalarına start verildi.

Programda, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa milletvekilleri, Osman Mesten, Refik Özen, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık yer aldı.

Açılış konuşmalarını yapmak üzere sahneye davet edilen AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, şöyle konuştu:

“GELECEK HAYALLERMİZİ GÜÇLENDİRİYORUZ”

Gelecek hayallerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirten Gürkan, “Genel merkez teşkilatımız tarafından başlatılan, Bursa’da il başkanlığımız tarafından düzenlenen Türkiye buluşmaları programına hepiniz hoşgeldiniz. Bugünümüzü, gelecek hayallerimizi, taleplerimizi, beklentilerimizi konuşuyoruz. Milletçe birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye çalışıyoruz. Şehrimize, insanımıza, sosyal yaşamınıza hizmet sunan STK'larımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Şehrine ve insanına hizmet etmeye çalışan her STK, AK Parti için, bizler için her zaman ayrı olup ideallerimiz için çözüm odağı olmuştur. Bursa’da ki STK'larımızın en önemli özelliklerinden bir tanesi de sorun nerede olursa olsun en önde gelen yardım kuruluşlarının başında geliyor. Bursa teşkilatı olarak şehrimizin tüm gerçeklerini ortaya koyan STK ile vatandaşımıza köprü olmaya devam ettik. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gelece doğru Türkiye projesinde emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi.

Son olarak sahneye davet edilen AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

“1 AVUÇ ZALİME DUR DİYEMİYORUZ”

Gazze katliamına değinen Ala, “Bugün hep birlikte sizlerle bir değerlendirme yapmak üzere bir aradayız. Bugünü bize, ülke adına yapılacak olan değerlendirmeler için ayırdınız, çok teşekkür ederim. Böyle bir toplantıda önceden hazırladığım bir takım değerlendirmeleri sizlerle paylaşmayı arzu ederdim. Ama bugün onları biraz kenara bırakıp içimden gelenleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayşenur kızımız zulme karşı çıktığı için, Filistin’de ki zulme dur dediği için orada ki katiller tarafından katledildi, şehit edildi. Tabii milletler, oradaki yönetimlerin bir kısmı elinden geleni yapmaya çalışıyor. Dünyada Gazze’nin sesi olmaya çalışıyor. Ama önemli bir kısmı da çaresizlik içinde seyrediyor. Dünyanın en önemli kaynaklarından biri olan petrolün 3/2’sine sahip olan islam dünyası neden 1 avuç zalime dur diyemiyor. Bunu sorgulamamız gerekmez mi? Altyapı konusunda çok önemli mesafeler elde ettik. Biz Türkiye olarak gelişmiş ülkeler liginin eşiğindeyiz. Orta gelir grubunun en üstündeyiz. Birçok ülke buraya geldi, aşamadı. Buna orta gelir grubu tuzağı diyoruz. Biz bu tuzaklara düşmemek için Türkiye buluşmalarını düzenliyoruz. STK’lara önümüzdeki dönemde çok önemli görevler düşüyor. Şimdiye kadar yaptıklarımızla, gözle görünen eylemlerle önemli mesafeler katettik. Gözle görülen altyapı meselelerinde Türkiye önemli mesafelerde yer aldı. Şimdi akılla görünen mesafelere önem vereceğiz ki bir üst lige daha adım atabilelim. Birçok alanda, Türkiye ihtiyacı olduğu yapısal reformları yapmak zorunda. Sizin bize verdiğiniz oylarla biz bunları yürütüyoruz. Bütün tartışmaları bir kenara bırakıp, ekonomik olarak ilerleye doğru gitmeliyiz. Diğer hukuksal alanda yapacağımız düzenlemeler ile yolumuza devam etmeliyiz. Türkiye’nin ihtiyacı olduğu reformları gerçekleştirirsek önümüzde gerçekten parlak bir gelecek var.” dedi.

Kaynak: Melih Kayacı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.