Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FETÖ tartışması! Hüseyin Çelik ve Mehmet Uçum kavgası büyüyor

AK Partili eski bakan Hüseyin Çelik'ten partinin son yıllarda aldığı tutuma karşı itirazlar gelmişti. Yazar Ersoy Dede, Hüseyin Çelik'in yaptığı açıklamaları hedef alarak "Sayın Çelik ve adını andığı diğer arkadaşları , FETÖ saldırıları sırasında Erdoğan’ın hukukunu ne kadar korudular acaba?" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
FETÖ tartışması! Hüseyin Çelik ve Mehmet Uçum kavgası büyüyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum’un, Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın seçilme hakkı geri alınmasına tepki gösteren AK Parti içinden isimlere verdiği yanıt krize dönüştü.

Uçum’un, Van’daki hukuk krizini eleştiren AK Parti'ilere, “İktidar içinde yer aldığı kabul edilen ve neoliberal zehirle zihin dünyalarını batıcılığa teslim etmişlerin bu olayda aldıkları tutumlar kaydedildi" açıklaması tartışmalara yol açtı.

AK Parti’nin kurucularından, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, isim vermeden Uçum'u adeta yerden yere vurdu.

Hüseyin Çelik: Sarayda komünist bozuntusu, ne idüğü belirsiz adam racon  kesiyor, parmak sallıyor, Erdoğan nasıl müsaade ediyor? | Independent Türkçe

"ERDOĞAN'IN ETRAFINI HESABİLER KUŞATMIŞ DURUMDADIR"

Serbestiyet’ten Hilal Köylü’ye konuşan Çelik, Mehmet Uçum için “Sarayda kanunların efendisi haline getirilmiş bir komünist bozuntusu var. Ne idüğü belirsiz adam racon kesiyor, parmak sallıyor. Oturduğu yerden Anayasa Mahkemesi'ne ayar veriyor. Oturduğu yerden racon kesiyor. Erdoğan bunlara müdahale etmediği zaman o insanların ve o insanlara gönül vermiş olan kitlelerin gönlünü kırmış olur. Biz hasbi bir ekiptik. Maalesef sayın Erdoğan'ın etrafını hesabiler kuşatmış durumdadır. Bu da beni fazlasıyla üzüyor." dedi.

TRT'den olay transfer! Ana haberi Ersoy Dede sunacak - Internet Haber

Hüseyin Çelik'in yapmış olduğu bu açıklamalara cevap olarak yazar Ersoy Dede'den karşı yanıt geldi: 

Çelik'in tartışılan sözlerini Ersoy Dede sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi. Dede, kritik dönemlerde Erdoğan'ın yalnız bırakılmasına dikkat çekti. işte o paylaşım:

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.