Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

24 bin genç, spor okullarında eğitim aldı

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları eğitimlerini tamamlarken, yaz boyunca il genelinde toplam 34 branşta 24 bin 260 genç eğitim aldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 09:43
Kaynak: İHA
24 bin genç, spor okullarında eğitim aldı

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği ve 27 Haziran 2024 tarihi itibariyle başlayan GSB Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Yaz Spor Okulları’nda verilen eğitimler tamamlandı. Eğitimler, gençlerin spor alanındaki yeteneklerini geliştirmek ve fiziksel aktivitelerini artırmak amacıyla oldukça kapsamlı bir programla gerçekleştirildi. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan tesislerde, atletizm, yüzme, voleybol, basketbol, futbol, atıcılık, badminton, tekerlekli sandalye basketbolu, bilardo, bisiklet, bocce, boks, jimnastik, eskrim, fitness, floor curling, güreş, halk oyunları, halter, hemsball, hentbol, judo, karate, kick boks, masa tenisi, okçuluk, oryantring, satranç, step aerobik, taekwondo, tenis, wellness ve wushu gibi toplamda 34 farklı branşta eğitimler verildi.

Eğitimlere 24 bin 260 genç katılarak, sporla ilgili temel bilgi ve becerilerini geliştirme fırsatı bulurken, eğitimler alanında deneyimli 75 antrenör tarafından verildi. Antrenörler, gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve spor alanında daha ileri seviyelere ulaşmalarına yardımcı olmak için özverili bir şekilde çalıştı. Her branşın uzmanları tarafından yürütülen eğitimlerde, gençler hem teorik bilgi hem de pratik uygulamalarla donatıldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.