Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup futbolu bıraktı

Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen ve şampiyonluklar yaşayan Oğuzhan Özyakup 31 yaşında futbolu bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
Eski Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup futbolu bıraktı

Hollanda altyapısında yetişen ve 2012 yazında Arsenal altyapısından Beşiktaş’a transfer olan Oğuzhan Özyakup yaptığı paylaşımla futbolu bıraktığını açıkladı.

Kariyerinde 404 maçta forma giyen Oğuzhan 46 gol, 75 asist kaydetti.

Oğuzhan Özyakup sosyal medya paylaşımında, “Kendimi bildim bileli futbolu çok mutlu ve keyif alarak oynadım. Futbol hiçbir zaman sadece futbol olmadı benim için. Hayatım oldu, her zaman da hayatımın bir parçası olacak.

Çok şanslıyım ki; hep hedefi ve hayalleri olan takımlarda oynama şansı yakaladım. Şampiyonluklar ve kupalar kadar özel ve hiçbir zaman unutmayacağım maçlar oynadım. Geriye bakıp düşündüğümde çoğu futbolcuya nasip olmayacak anlara ve anılara sahibim.

Ancak son 2 sezonda zor zamanlar geçirdim. Bir futbolcu olarak sahada oynadığım futbol tarzımdan mutlu olmadığımı ve istediğim noktadan uzakta olduğumu fark ettim. Son birkaç aydır da bu kararı almak için çok düşündüm. Futbol oynamak benim için "para kazandığım bir iş" olmadı hiçbir zaman. Bu yüzden futbolu keyif aldığım sürece oynamayı sürdürmek istedim. Ama oynayamadığım günün ne zaman geldiğini biliyorum artık.

Bu yaz Süper Lig’den teklif yapan tüm kulüplere ilgileri için çok teşekkür ederim. Ama ben kendimi her zaman Beşiktaşlı Oğuzhan olarak hissettiğim ve her zaman da öyle olmak istediğim için başka bir formayı giymek istemedim.

Birkaç aydır futbol kariyerim açısından bu kararı almak için çok düşündüm ve benim için kolay olmadı. Ancak içimdeki sevgi ve değer karşılık bulmayınca, hedefler doğrultusunda çok mutlu olduğum futbol kariyerimi sonlandırma kararı aldım.

Kariyerimde emeği olan herkese çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.