Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe, dev derbide Galatasaray’ı ağırlayacak

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe, evinde Galatasaray’ı konuk edecek. Tüm Türkiye’yi saran derbi heyecanı, Cumartesi günü 20.00’de başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 13:01
Muhabir: Melih Kayacı
Fenerbahçe, dev derbide Galatasaray’ı ağırlayacak

21 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Kadıköy’e 2 puan farkla lider olarak giden Galatasaray, liderliğini korumak için sahaya çıkacak. 5’te 5 ile lige başlayan Sarı-Kırmızılı ekip 6. galibiyetini alarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Fenerbahçe ise alınan beraberlik sonrası son şampiyon Galatasaray ile puan farkını kapatmak isterken takım, taraftarı önünde Galatasaray’ı yenerek camiayı yeniden canlandırmak istiyor.

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Mauro Icardi’nin kadroda olup olmayacağı geçtiğimiz günlerde Okan Buruk tarafından yapılan açıklamada, “Mauro Icardi, Fenerbahçe maçında kesinlikle olmayacak.” ifadesiyle kesinleşti.

Fenerbahçe’de ise sakatlığı bulunan Bright Osayi-Samuel’in durumu, maç saati yaklaşınca belli olacak.

“GALATASARAY KAZANIRSA MOURINHO'NUN KARİZMASI ÇİZİLİR”

Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi, yaklaşan dev derbi hakkına Herkes Duysun’a değerlendirmelerde bulundu. Ekmekçi, “Avrupa futboluna damgasını vuran Jose Mourinho Türkiye'ye gelince bambaşka bir hava esti. Fenerbahçe, Mourinho rüzgarı ile farklı bir atmosfer yakaladı. Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'ne kalamayan Fenerbahçe ligde de Galatasaray'ın gerisinde kaldı. Sarı Lacivertliler ve Mourinho için gerçekten de önemli bir sınav bu. Portekizli çalıştırıcı sezon başından beri Galatasaray ile uğraşan beyanatlar veriyor. Dev derbiyi kazanamazsa karizması da çizilecek.” dedi.

Galatasaray’ın Kadıköy'e liderlik unvanıyla gideceğini ifade eden Ekmekçi, “Yeni transferlerle güçlenen Aslan, üzerindeki Kadıköy kompleksine de son verdiği için stres taşımıyor. Atilla Karaoğlan'ın da bu maçtaki performansı merak konusu. Dilerim hakemin ve şiddetin, maçın önüne geçmediği bir derbi izleriz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Melih Kayacı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.