Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'ye transferde güzel haber geldi!

Fenerbahçe, Samardzic transferinde en avantajlı takım konumuna geçti. Lazio, teklifinin Udinese tarafından reddedilmesinin ardından transferden çekildi. Bonuslar dahil 20 milyon euro öneren Fenerbahçe'nin teklifini revize etmesi halinde transferin resmiye kazanacağı belirtiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye transferde güzel haber geldi!

Fenerbahçe'nin bir süredir peşinde olduğu Udinese'nin orta saha oyuncusu Lazar Samardzic ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İtalyan basını, müjdeyi sıcağı sıcağına duyurdu.

LAZİO TRANSFERDEN ÇEKİLDİ

Il Gazzettino'da yer alan haberde İtalya Serie A kulübü Lazio'nun, Samardzic transferinden vazgeçtiği bildirildi. Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: "Lazio'nun geri adım atmasıyla Fenerbahçe hızlandı.

Lazio, Lazar Samardzic için geri adım atıyor gibi görünüyor çünkü Lotito, Udinese'nin Sırp millî oyuncu için talep ettiği bonservis bedelinin çok yüksek olduğunu düşünüyor.

PAZARTESİ SOMUT NETİCE ÇIKABİLİR

Türk kulübü, Udinese'ye Samardzic için bonuslar dahil 20 milyon resmî bir teklif bırakmış görünüyor. Bu transferde önümüzdeki haftanın başında somut gelişmeler olacak."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.