Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray Başkanı Özbek "Samimiyetsizliğe rağmen biz sözümüzün arkasındayız"

Dün akşam televizyon programına katılan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı hakkında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray Başkanı Özbek "Samimiyetsizliğe rağmen biz sözümüzün arkasındayız"

Galatasaray’ın sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan Dursun Özbek, “Dün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'nun davetiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldik. Bu görüşmede tüm başkanlar olarak bir kardeşlik iklimi oluşturmak adına bundan sonra yapacağımız açıklamalarda daha dikkatli olacağımıza dair bir karar aldık.

Kararımızdan daha 24 saat geçmeden bu toplantıda bulunan kulüplerden birinin yöneticisi bir televizyon programında yine aynı algılarla kulübümüzü hedef göstermeye çalışan açıklamalar yaptı. Bu samimiyetsizliğe rağmen biz, verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam ediyoruz.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe en ihtiyaç duyduğu zamanlarda kardeşi kardeşe düşman etmeye, toplumu germeye, kaos yaratmaya çalışan, buradan kendine çıkar sağlamayı uman bu zihniyetin bundan önce de karşısında olduk, yine karşısında olacağız.” ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'nın sözlerine ilişkin açıklama

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.