Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray’da tek ihtimal tur!

Temsilcimiz Galatasaray "Devler Ligi'nin" play-off ayağında karşılaştığı ilk maçta Young Boys’a 3 – 2 mağlup olsa da tur ümitlerini İstanbul’a taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 17:51
Kaynak: Melih Kayacı
Galatasaray’da tek ihtimal tur!

Maç öncesi önemli eksikleri bulunan temsilcimizde hedef galibiyet olarak belirlenirken muhtemel 11’ler de konuşulmaya devam ediyor.

Herkes Duysun ekibine açıklamalarda bulunan Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şube başkanı Mehmet Ali Ekmekçi maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 ‘’YETENEKLİ AYAKLAR KİLİDİ AÇACAKTIR’’

Yetenekli ayakların kilidi açacağını belirten Ekmekçi "Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne bir adım kala zorlu bir mücadeleye başlıyor. Young Boys karşısında alınan 3-2’lik mağlubiyetin büyük bir problem yaşatacağını düşünmüyorum. Aslan’ın ilk dakikalarda bulacağı bir golle turun çok rahat şekilde geleceğine inanıyorum. Kerem ve Barış Alper’in etkili performans göstermesi halinde Galatasaray yeniden Şampiyonlar Ligi’ne adımını atacaktır. İsviçre ekibini ise çantada keklik görmemek lazım. Bir oyun disiplinleri var ve son ana kadar korumaya çalışıyorlar. Kapalı devre olacağı kesin, bunun çilingiri de Galatasaray’ın yetenekli ayakları olacaktır." sözlerini kullandı.

Kaynak: Melih Kayacı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.