Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'ın sağ bek transferinde sıcak saatler!

Galatasaray'ın sağ bek adayları arasında ilk sırada yer alan Aaron Wan-Bissaka'da sıcak saatler yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray'ın sağ bek transferinde sıcak saatler!

İngiliz basını, bir süredir görüşme halinde olan Galatasaray ile Manchester United'ın önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturacağını yazdı.

'CaughtOffside'da yer alan habere göre, sarı-kırmızılı ekip 26 yaşındaki yıldız oyuncu için 7-8 milyon euro'luk bir bonservis ödemeyi gözden çıkarttı. Kırmızı Şeytanlar ise 13-15 milyon euro civarına Wan-Bissaka'yı bırakmaya hazır. Haberin detaylarında Galatasaray'ın, Bissaka'ya 3+1 yıllık sözleşme önerdiği bilgisi de yer aldı.

Galatasaray'ın listesinin başında Wan-Bissaka var

Tecrübeli oyuncunun Manchester United'da Dalot'un arkasında ikinci tercih olacağı hatırlatılırken; Galatasaray'ın iyi bir seçenek olduğu vurgulandı. Yeni bir yapılanmaya gidecek ManU'nun, ayrılığa onay vermeye sıcak olduğunu vurgulayan İngiliz basını, yıldız oyuncu için 'Mauro İcardi, Wilfried Zaha ve Hakim Ziyech gibi Türkiye'deki diğer büyük isimlerin arasına katılabilir' yorumunu yaptı.

Bissaka ile temaslarını sürdüren Galatasaray, oyuncuyu dolgun bir maaşla ikna etmiş durumda. 26 yaşındaki İngiliz sağ bek, yıllık 3.5 milyon euro'luk teklife olumlu yanıt verdi. İki kulübün anlaşması halinde sarı- kırmızılı ekibe gelmeye hazır olduğunu dile getirdi.

Crystal Palace formasıyla çıkışını yapan Bissaka, 2019 yılında 55 milyon euro'ya Manchester United'a imza attı. ManU'da 190 maça çıkan İngiliz savunmacı, 2 gol ve 13 asistle katkı verdi.

Galatasaray'ın ilk transferi: Aaron Wan-Bissaka

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.