Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manchester United, Ferdi Kadıoğlu'na talip oldu

Arsenal ve Borussia Dortmund'un ardından İngiliz devi Manchester United'ın da Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nu renklerine bağlamak istediği ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
Manchester United, Ferdi Kadıoğlu'na talip oldu

Süper Lig'de geride bıraktığımız 2023-2024 sezonunu topladığı 99 puanla ikinci sırada noktalayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarına başlayan sarı-lacivertlilerde savunma oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'na teklifler gelmeye devam ediyor.

MANU GÜNDEMİNE ALDI

İngiliz medyasından SportsMole'de yer alan habere göre; Manchester United, A Milli Takımımız ile etkileyici perfomans sergileyen Ferdi Kadıoğlu için devreye girdi.

24 yaşındaki futbolcunun EURO 2024 performansı Avrupalılar tarafından mercek altına alındığı ve Arsenal'in ardından ManU'nun da Ferdi'yi kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdığı aktarıldı.

FENERBAHÇE VE A MİLLİ TAKIM'DA İLK TERCİH

Hem Fenerbahçe'de gösterdiği istikralı perfomansla hem de A Milli Takım'da Montella'nın ilk tercihi olduğuna vurgu yapılan haberde, turnuva sonrası Avrupa'nın dev takımlarının Ferdi için kıyasıya bir rekabet içerisine gireceğine dikkat çekildi.

DORTMUND'UN TEKLİFİ 30 MİLYON EURO

Almanya Bundesliga'nın güçlü takımlarından Borussia Dortmund'un da gelecek sezon şampiyonluk için Bayer Leverkusen ve Bayern Münih gibi takımlara meydan okuyabilecek bir savunma hattı için Kadıoğlu'nu transfer etmek istediği bilgisi paylaşıldı.

Nuri Şahin yönetimindeki sarı siyahlıların, Fenerbahçe'ye 30 milyon euro teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.