Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer'de Aykut Çift gol krallığına ortak

5. hafta sonunda Bursa Nilüfer FK’dan Aykut Çift attığı 5 golle 3. Ligin gol krallığı listesinde zirveyi iki isimle paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 13:22
Kaynak: Basın Bülteni
Nilüfer'de Aykut Çift gol krallığına ortak

Nesine 3. Lig 4. Grup’ta profesyonel liglerde ilk kez yer alan Bursa Nilüfer Futbol Kulübü'nün santraforu Aykut Çift, gol krallığı yarışında zirveye yerleşti.

3. Ligde 4 grupta yer alan 64 takım arasında Aykut, 2 futbolcu ile zirveyi paylaştı. Takımının oynadığı 5 maçta 5 gol atmayı başaran Aykut Çift ile birlikte Düzce Cam Düzcespor’dan Berkay Ekici ve Orduspor 1967 AŞ’den Osman Şahin yer alıyor.

CÜNEYT VE ÇAĞRI'DAN 2'ŞER GOL

Bursa temsilcisinden Cüneyt Balçık ile Çağrı Yağız Yasak 2’şer golle Aykut Çift’i takip ediyor. 14 Haziran 1993 doğumlu olan Aykut Çift, Samsunspor altyapısında futbola ilk adımını atarken, ilk profesyonel imzayı 2011 yılında attı.

31 yaşındaki tecrübeli golcü daha sonra sırasıyla Gümüşhane, Arsuz Karaağaç, Vanspor, 1930 Bafraspor, 2013 yılında yeniden Samsunspor’a dönerken, Gölcükspor, Derincespor, Çankaya Futbol Kulübü, Diyarbekirspor AŞ, Afyonspor, Kırıkkale FK, Batman Petrolspor ve Kuşadası takımlarında forma giydi.

Kaynak: Basın Bülteni

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.