Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okan Buruk'tan Elfsborg maçı değerlendirmesi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında İsveç'in Elfsborg takımını konuk etti. RAMS Park'ta oynanan karşılaşmayı, 4-3 Galatasaray kazandı. Karşılaşmayı değerlendiren Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, "4 gol attık. 8-9 tane de gol atabilirdik" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Okan Buruk'tan Elfsborg maçı değerlendirmesi

Buruk'un açıklamaları şöyle:

"4 gol attık, 8-9 tane de gol atabilirdik"

"Çalıştığımız gibi oyun oldu. İlk kez 3-4-1-2 sistemiyle oynadık. Aksiyonları doğru uyguladık. 4 gol attık. 8-9 tane de gol atabilirdik. Elbette az gol yemek istiyoruz. Top kaybı, şanssızlık da oldu. Ancak skor yapmamız çok önemli. Takımımdan memnunum."

"Bu senaryo işleyen bir senaryoydu"

"Maç maç değerlendiriyoruz. Bu senaryo işleyen bir senaryoydu. İlerleyen maçlarda da deneyeceğiz. Genel olarak işleyen bir sistem oldu. Bu güçlü sistemi de ilerleyen maçlarda düşüneceğiz."

"Buralarda biraz daha dikkatli olmamız lazım"

"İlk yarı fazla pozisyon vermedik. Rakibimiz bütün maç uzun topla oynadı. Biz hep pasla çıkan, pası deneyen takımız. Son iki lig maçında gol yememiştik. Bugün yediğimiz gollerde şanssızlık da oluyor. Barış'ın el pozisyonu mesela... Onun dışında attığımız goller beni mutlu ediyor. Ligde ve burada 3 gol ortalamasıyla gidiyoruz. Bu da ne kadar etkili olduğumuzu gösteriyor. RFS maçında da 2-3 pozisyon verdik ama hepsi gol oldu. Bugün de aynı şekilde. Buralarda biraz daha dikkatli olmamız lazım. Daha iyisini yapacak kalitemiz var. Bu hatalar yorgunlukla da birleşebiliyor ama oyuncularımın performansından memnunum."

"Çok fazla pozisyona girdik, iyi bir oyun seyrettirdik"

"Çok fazla pozisyona girdik. İyi bir oyun seyrettirdik. Stada gelen taraftarımızı mutlu ettik. Ama 3 tane yediğimiz golle, check-up testi yaptık yine bizi seyredenlere. Bunları yapmadan, ilk yarıdaki oyun ve skor gibi, skorları da korumak gerekiyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.