Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orhun Ene: Mücadeleci bir takımız

Galatasaray deplasmanında savunmada iyi iş çıkardıklarını ancak hücumda daha iyi olabileceklerini belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, "Bu karakterde oynadığımız zaman hiç kimseden korkmayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 21:17
Kaynak: Basın Bülteni
Orhun Ene: Mücadeleci bir takımız

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2. haftasında deplasmanda Galatasaray Basketbol'u 80-76 mağlup ederek 2'de 2 yapan TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu. Savunma anlamında iyi bir maç çıkardıklarını belirten Ene,

"Galatasaray gibi bir takımı kendi sahasında 76 sayıda tuttuk. Ama bence hücumda çok daha iyi oynayabilirdik. Oyunun sonralarında anlamsız top kayıpları yaptık. Her şeye rağmen genel anlamda takımın maça yaklaşımı ve hazırlığı sahaya yansıdı. Onların da çok konsantre ve istekli olduklarını gördüm. Biz mücadeleci bir takımız. Oyunu bilen, çok oyuncumuz var, özellikle Türk oyuncularımız. Her hafta bunu söylüyorum ama gerçekten onlar da Türkiye liginde çok önemli silahlar. İyi bir deplasman galibiyeti aldık. Onun için tüm ekibi kutluyorum. Önümüzde daha zorlu maçlarımız olacak. Ama bu karakterde oynadığımız zaman hiç kimseden korkmayacağız"

şeklinde konuştu.

TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin 3. haftasında 20 Ekim Pazar günü saat 15.30'da sahasında Onvo Büyükçekmece ile karşılaşacak. Mavi Yeşilliler, FIBA Europe Cup'ta ise 16 Ekim Çarşamba günü TSİ saat 19.00'da deplasmanda Petrolina AEK Larnaca ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak: Basın Bülteni

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.