Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsunspor Teknik Direktörü Reis'ten Kasımpaşa galibiyeti sonrası önemli açıklama

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, alınan galibiyetle birlikte ligde 22 puana ulaştıklarını belirterek, “Hedeflerimiz hakkında 42 puana ulaştığımızda konuşacağım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2024 19:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2024 19:11
Kaynak: İHA
Samsunspor Teknik Direktörü Reis'ten Kasımpaşa galibiyeti sonrası önemli açıklama

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Samsunspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, “Çok önemli bir galibiyet aldık. 3 puan elde ettiğimiz için mutluyuz. Evet, ilk yarıda iki penaltı kazandık ve gol yapamadık. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Kasımpaşa üzerimizde çok baskı kurdu. İkinci yarıda daha farklı performans gösterdik. Oyunumuzda bazı değişiklikler yaptık. Oyuncularımızla gurur duyuyorum. Genel olarak tüm oyuncularımız iyi bir performans sergilediler. Bu maç sonrasında 22 puana ulaştık. Bu sayı bence hiç de fena değil” diye konuştu.
Süper Lig’deki hedefleri hakkında 42 puana ulaşmadan konuşmak istemediğini dile getiren Alman teknik adam, maçın ilk yarısında iki penaltı kaçıran Olivier Ntcham hakkında ise, “Kendisi çok tecrübeli bir oyuncu. İlk penaltıyı iyi kullandı aslında ama gol olmadı. Onu atmış olsaydı insanlar iyi bir gol attı denecekti. Kendisinin performansından genel olarak memnunum” açıklamalarında bulundu.

Samsunspor'un yeni Teknik Direktörü olan Thomas Reis kimdir, hangi  takımları çalıştırdı - SPOR - Samsun Kent Haber

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.