Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sezon açıldı, transfer harekatları başladı!

Geçtiğimiz sezonun kıran kırana geçmesinin ardından transfer sezonu başladı. 

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 13:28
Kaynak: Arda Şaru
Sezon açıldı, transfer harekatları başladı!

Geçtiğimiz rekor puanla şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızılı ekip üst üste ikinci şampiyonluğunu almayı başardı.

İsmail Kartal ile rekor puan toplayan sarı-lacivertli ekibe ise derbi galibiyeti yetmezken gözler, yönetim ekibine doğru çevrilmeye başlandı.

Beşiktaş’ta 2023/2024 sezonu hayal kırıklığı ile sonlanırken, devre arası göreve gelen yeni yönetim ile birlikte Türkiye Kupası’nı müzesine götüren kartal, sezonu tek kupa ile kapattı.

Yaz transfer sezonunun açılması ile birlikte kulüpler transfer sürecini hızlandırırken, yeni sezon kadroları taraftarlar tarafından merak konusu oldu. Bakalım kulüplerimizin transfer gündeminde kimler var?

GALATASARAY’DA İLK HEDEF BİSSAKKA

Şampiyon, Erden Timur’un ardından büyük bir kan kaybı yaşarken transfer sürecini sürdürmeye devam ediyor. Batshuayi transferinin ardından devre arası Sacha Boey’in  yerine Serge Aurier hamlesi yapan sarı kırmızılı ekip istediği verimi alamadı. Deneyimli teknik adam Okan Buruk’un talimatı ile sağ bek bölgesinde listenin en başında yer alan Aaron Wan-Bissakka, Okan Hoca!nın ilk tercihi oldu.

FENERBAHÇE’DE EL NESYRİ SESLERİ

Jose Mourinho, hamlesi ile Türk ve dünya basınında büyük yankı uyandıran sarı-lacivertli ekipte Batshuayi kaybından sonra yerine düşünülen isim El Nesyri oldu. Faslı futbolcunun istikrarlı Sevilla performansı göze çarparken basına zor transfer olarak  yansıyan bu harekat, hocanın özel isteği doğrultusunda ilerliyor. 

Dİ MARİA’DA SONA GELİNDİ

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve yeni teknik direktör Giovanni van Bronckhorst hamlesi ile sezona giriş yapan kartalda Di Maria sesleri yükselmeye başladı. Ayrıca Mats Hummels’den geri dönüş bekleyen Beşiktaş, transferin gerçekleşmemesi halinde Mario Hermoso’ya doğru rotasını kaydıracak. Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel’in yaptığı açıklamalarda Di Maria ile Copa America öncesi görüşüldüğü ve transferde büyük ölçüde ilerleme kaydedildiği aktarıldı.

Kaynak: Arda Şaru

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.