Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinan Yücer'den deplasman öncesi açıklamalar: Zor bir deplasmana gidiyoruz

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, pazar günü saat 16.00’da deplasmanda karşı karşıya gelecekleri Anagold 24 Erzincanspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Yücer, "Zor bir deplasmana gidiyoruz. Erzincan ligin iyi takımlarından bir tanesi. Disiplinli oynamamız gereken bir maç." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 13:49
Kaynak: Reyhan Özbakır
Sinan Yücer'den deplasman öncesi açıklamalar: Zor bir deplasmana gidiyoruz

İnegölspor, Anagold 24 Erzincanspor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

İnegölspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, antrenman öncesinde Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda oynanacak Anagold 24 Erzincanspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. 


Erzincan takımının ligin iyi takımlarından biri olduğunu söyleyen Yücer, ““Zor bir deplasmana gidiyoruz. Disiplinli oynayan, iyi mücadele eden, fiziksel olarak iyi bir takım. İyi mücadele etmemiz, disiplinli oynamamız gereken bir maç. İyi hazırlanıyoruz. İnşallah oradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. İsmail ile Uğur’un sakatlıkları bitti. Geçen haftada onlara süre verdim. İkisi de sakatlıklarını atlattılar. Şuanda eksik bir oyuncumuz yok. Geçen hafta berabere biten maça gerçekten çok üzüldük. Oyun olarak aslında istediğimiz oyunu ortaya koyduk. Pozisyonlara da girdik. Rakibe çokta pozisyon vermedik. Kazansaydık ligde 8. olacaktık. Oda bizim için iyi bir yer olacaktı. İnşallah Erzincan maçında iyi bir sonuçla yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz.”

Kaynak: Reyhan Özbakır

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.