Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir'de umut ışığı: "Bir Adım Bin Umut" projesi tanıtıldı

Balıkesir'de ihtiyaç sahibi çocuklara ve gençlere umut ışığı olan "Bir Adım Bin Umut" projesi düzenlenen törenle tanıtıldı. Törende, 2023 yılında proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ve yüzlerce öğrenciye verilen destekler paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
Balıkesir'de umut ışığı: "Bir Adım Bin Umut" projesi tanıtıldı

Tören, Balıkesir Avlu Kongre Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Erhan Tetik, projenin 2023 yılı bilançosunu sundu. Tetik, 9 bin 461 öğrenciye genel güvenlik konularında bilgilendirme, 3 bin 285 ayakkabı, 2 bin 266 mont, 2 bin 274 eşofman gibi yardımların yapıldığını aktardı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü'nün katkılarıyla 81 okulda drama ile sosyal beceri eğitimi verildiği, engelli çocuklar için sinema etkinliği düzenlendiği de belirtildi. 2023 yılında 78 öğrenciye okçuluk, 112 öğrenciye yüzme, 60 öğrenciye tekvando gibi çeşitli kurslar da verildi.

Vali İsmail Ustaoğlu da törende yaptığı konuşmada, projeye destek veren tüm kurumlara teşekkür etti. Ustaoğlu, "Bir yıl boyunca süren bu projede ilimizde 13 bin 500 gencimize dokunduk. Onlara güzel alışkanlıklar kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak adına güzel çalışmalar gerçekleştirdik" dedi.

Törende, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.