Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muradiye'de gaziler öğrencilerle bir araya geldi

Van’ın Muradiye Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Gaziler Günü nedeniyle düzenlediği programda gazilerle öğrencileri bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 16:36
Kaynak: İHA
Muradiye'de gaziler öğrencilerle bir araya geldi

Muradiye Gençlik Merkezinin oturma salonunda düzenlenen programda bir araya gelen gaziler ve öğrenciler, gazilerin yaşadıkları zorlukları geçmişten günümüze yaşanan olayları dinleyerek geçmişi yad ettiler.
Gençlik Merkezi Müdürü Çağlar Kayakeser, 19 Eylül Gaziler Günü çerçevesinde öğrencilerle gazileri bir araya getirdiklerini belirterek, “Gazilerimizin o günlerde yaşadıkları zorlukları nasıl bir vatanperverlik duygusuyla aştığını öğrencilerimize birinci ağızdan anlatmalarını, milli ve manevi duygularını daha çok geliştirmek için böyle bir program düzenledik. Program Kur-an’ı Kerim ve ikramlıklarla başladı. Öğrencilerimizin ve gazilerimizin karşılıklı söyleşilerinde öğrencilerimiz merak ettikleri soruları yönelttiler. Gazilerimizin gününü kutlar, saygılarımızı sunarız” dedi.
Gazi Nurettin Çetinkaya ise öğrencilerle bir araya gelmelerinin çok güzel ve çok verimli olduğunu belirterek, “Gaziler ve öğrencileri bir araya getiren yetkililere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.