Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaz aylarında çocuklar için hangi kumaş türleri tercih edilmeli? (Özel Haber)

Bebek giyiminde doğru kumaş seçimi, hem bebeğin konforu hem de sağlığı açısından hayati önem taşıyor. Sentetik kumaşlar, cildi tahriş edebilirken, pamuk gibi doğal kumaşlar nefes alabilirlik sunuyor. Peki yenidoğan alışverişinde nelere dikkat edilmeli?

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 16:15
Kaynak: Esmanur Gülbahar
Yaz aylarında çocuklar için hangi kumaş türleri tercih edilmeli? (Özel Haber)

Bursa’da bebe-çocuk giyim firması işleten Burak Bey, çocukların cildinin hassas olduğunu ve kumaş seçiminde çocuk cildine uygun kumaş türlerinin tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

BEBE-ÇOCUK GİYİMİNDE ESKİ BAYRAMLAR YOK

Bayramda satışların ufak bir artış gösterdiğini fakat eskisi gibi olmadığını dile getiren İşletmeci Burak Bey, “Ürünlerimizi kaliteli seçmeye özen gösteriyoruz. Yeni doğan’dan 14 yaşa kadar ürünlerimiz mevcut. Bayramda internet satışlarımız da artıyor fakat eskisi gibi değil. Her şeyin özel günü olduğu olduğu için, özel bir bayram alışverişi olmuyor. Online satışta daha avantajlıyız. Online olarak Türkiye çapında bir pazara sahip olduğumuz için daha şanslı hissediyoruz.” dedi.



KETEN KUMAŞ RÜZGARI ÇOCUK GİYİMDE DE ESİYOR

Keten kumaş modasının çocuk giyimi de etkilediğini açıklayan İşletmeci Burak Bey, “Keten tarzı, müslin kumaş, doğal renkler ve kahve tonları tercih ediliyor. Erkek çocukta ağırlıklı olarak bunlar tercih ediliyor, kız çocuğunda ise süslü giyim devam ediyor.” şeklide konuştu.



YAZ AYLARINDA ÇOCUKLAR İÇİN HANGİ KUMAŞ TÜRLERİ TERCİH EDİLMELİDİR?

Yaz aylarında çocukları terletmeyen müslin kumaş ve hava alan waffle kumaşın tercih edilmesi gerektiğini vurgulayan firma sahibi Burak Bey, yüz de yüz pamuğa dikkat edilmesi gerektiğini çünkü bazı ürünlerin organik pamuk adı altında da sunulduğunu dile getirdi. Firma sahibi Burak Bey ayrıca çocuk giyimde belli bir yaşa kadar yüzde yüz pamuk tercih edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: Esmanur Gülbahar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.