Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinan Ateş cinayetinde aynı kişiye 3. gözaltı!

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'nın orta yerinde infaz edilmesinin ardından 2 kez göz altına alınan Tolgahan Demirbaş, serbest bırakılmıştı. Son dakika gelişmesine göre Tolgahan Demirbaş üçüncü kez gözaltına alındı. Peki Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi olduğu öne dürülen Tolgahan Demirbaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tolgahan Demirbaş'ın avukatı kimdir? İşte tüm detaylar!

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2023 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2023 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Sinan Ateş cinayetinde aynı kişiye 3. gözaltı!

Tolgahan Demirbaş kimdir? Daha önce Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş'in cinayeti kapsamında göz altına alınıp serbest bırakılan isimlerden Tolgahan Demirbaş yeniden gözaltına alındı. Doğukan Çep de daha önceden gözaltına alınmıştı! Şimdi de Tolgahan Demirbaş ve 2 kişi daha gözaltına alındı. Peki Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi olduğu iddia edilen Tolgahan Demirbaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Tolgahan Demirbaş biyografisi!

TOLGAHAN DEMİRBAŞ KİMDİR? 

Tolgahan Demirbaş eski Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticisidir. Tolgahan Demirbaş daha önce Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Olcay Kılavuz'un evinde gözaltında alınıp daha sonra serbest bırakılmıştu. Tolgahan Demirbaş Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinde tetikçilik yaptığı iddiasıyla gündemde!

TOLGAHAN DEMİRBAŞ NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Emniyet kaynaklarına dayandırılan haberlere göre, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili soruşturma kapsamında Tolgahan Demirbaş hakkında da gözaltı kararı çıkarıldı. Bu ismin yeri tespit edilerek, o adrese gidildi. Adreste polisin karşısına Olcay Kılavuz’un çıktığı ileri sürüldü. Buna rağmen Demirbaş gözaltına alındı. Ama bir süre sonra serbest bırakıldı. Bugün flaş bir gelişme yaşandı. Tolgahan Demirbaş yeniden gözaltına alındı.

DOĞUKAN ÇEP KİMDİR?

Gülsuyu Çetesi olarak bilinen oluşumun üyesi olan Doğukan Çep'in adı ilk olarak 2013 senesinde uyuşturucu aleyhine gerçekleştirilen bir yürüyüşe ateş açılması sonucu hayatını kaybeden Hasan Ferit Gedik'in davasında görüldü. Söz konusu davada 10 sanık hakkında beraat kararı verilirken, Şahin Eren, Hakan Taşhan ve Doğukan Çep kasten öldürme suçundan 25'er yıl hapis cezası aldı.
İlgili dava haricinde çete kurma, fuhuşa zorlama, gasp ve uyuşturucu ticareti gibi suçlamalardan yargılanan Doğukan Çep total olarak 35 yıl hapis cezası aldı. 2015 yılında tahliye edilen ve 2018'de hakkında yakalama kararı çıkartılan Çep, bu tarihten itibaren kaçaktı. Güvenlik güçleri, Gürcistan'a kaçtığı ve daha sonra Türkiye'ye döndüğü ileri sürülen Doğukan Çep'i bir türlü bulamamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.