Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aydın’dan vatandaşa büyük hizmet: 3 çeşit yemek 80 lira

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Osmangazi Meydanı’ndaki halk lokantasında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, Haziran başında hizmete açılması planlanan halk lokantası hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 14:08
Kaynak: Melih Kayacı
Başkan Aydın’dan vatandaşa büyük hizmet: 3 çeşit yemek 80 lira

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Osmangazi Meydanı’nda bulunan ve haziran ayında hizmete açılması planlanan halk lokantasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Aydın’ın basın toplantısına Bursa CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.

SABAH 11.00, ÖĞLEN 15.00 SAATLERİ ARASINDA HİZMET VERİLECEK

Başkan Aydın, haziran ayının ilk günlerinde açılması planlanan ve ucuz yemeğe ulaşamayan vatandaşlara hizmet verecek lokanta hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın lokanta ile ilgili, “Sabah 11.00, öğlen 15.00 şeklinde hizmet vereceğiz. Ortalama günlük bin civarı yurttaşa self servis şeklinde ucuz yemek sunacağız.” dedi.

3 ÇEŞİT YEMEK 80 LİRA

Ucuz yemek politikası ile esnafa da zorluk yaşatmak istemediklerini belirten Aydın, “Esnafla rekabet etmek istemiyoruz fakat en uygun et yemeğinin 200 lira olduğunu düşünürsek yemeğe ulaşamayan vatandaşlara hizmet vermek istiyoruz. 'İstanbul’da 40 lira sizde neden 80 lira?' diye soru geliyor. İstanbul’un bütçesi ve nüfusu çok fazla, biz zarar etmemek için 3 çeşit yemeği 80 liradan sunacağız.” şeklinde konuştu.

Kaynak: Melih Kayacı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.