Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'daki bisiklet yolu eksikliği kazaya davetiye çıkarıyor

Bursa Atabulvarı'nda anayol üzerinde seyreden scooter sürücüsü, hem kendini hem trafiği tehlikeye attı. Scooter sürücüsünün bu yolculuğu Bursa'nın bazı bölgelerindeki bisiklet yolu eksikliğine dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 14:11
Kaynak: Esmanur Gülbahar
Bursa'daki bisiklet yolu eksikliği kazaya davetiye çıkarıyor

Bugün öğle saatlerinde Bursa'nın Nilüfer ilçesi Atabulvarında bir scooter sürücüsünün işlek yoldaki hızlı yolculuğu yürekleri ağızlara getirdi. Scooter sürücüsünün bu yolculuğu, Atabulvarı'ndaki bisiklet yolu eksikliğini gözler önüne serdi. 

Gerek yol kenarına veya kaldırımlara park eden araçlar gerekse bölgede bisiklet yolunun olmaması gibi nedenler, bisiklet ve scooter kullanıcılarını araçların olduğu yolu kullanmaya itiyor. İşlek yollarda seyretmek zorunda olan sürücüler, yolculukları boyunca pek çok tehlikeyle karşı karşıya kalıyor.

Sık sık scooter veya bisiklet kullanan vatandaşlar, bu durumu dile getirseler de Bursa'nın pek çok yerinde hala bisiklet yolu bulunmuyor ve sürücüler, araçlarla aynı yolu kullanarak ölüme davetiye çıkarıyor. Hem scooter sürücüleri hem de araç sürücüleri bu durumdan rahatsız. Kentte bisiklet yollarının daha da artırılmasını talep ediyor.

Kaynak: Esmanur Gülbahar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.