Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Mudanya Belediye Başkan Adayı Dinçer, projelerini açıkladı

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Mudanya için projelerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
Bursa Mudanya Belediye Başkan Adayı Dinçer, projelerini açıkladı

ESMANUR GÜLBAHAR/ HERKES DUYSUN

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere geldiği Bursa'da, ilk duraklarından biri Mudanya oldu.


Mudanya’da vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Fidan, AK Parti teşkilatı ile beraber gerçekleştirdiği Mudanya yürüyüşünün ardından Montania Otel’de gerçekleşecek olan AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer’in lansman programına katılım sağladı.



AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer’in lansman programına, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın yanı sıra; AK Parti Milletvekilleri, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katılım sağladı.

MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DİNÇER, PROJELERİNİ AÇIKLADI

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ‘Toplantımızın onur konuğu olan Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan’ı Mudanya’mızda ağırlamaktan gurur duyuyoruz’ diyerek konuşmasına başladı. Aday olduğu günden bu yana vatandaşların sorunlarını dinlediğini belirten Dinçer, “En önemli bir kaç konuyu paylaşmak istiyorum. Mudanya’da ilk artçı depremde Mudanya Belediyesi hizmet binasını kullanılamaz hale geldi. İlk vaadimiz, belediye hizmet binasını 2 sene içerisinde bitirmek. Depreme hazırlık yapacağız. Hükümet konağımızda 2 sene içerisinde hizmete sunacağız. Mudanya’nın tek ulaşım güzergahı var. Çevre yolunu devlet desteği ile uzatıp Mudanya halkımıza nefes aldıracağız. Mudanyaspor stadyumunu halkın kullanımına açacağız. Trilyespor’un stadyumunu da 2 sene içerisinde bitireceğiz. 45 kilometrelik sahil bandını planlayacağız. Mübadele evini 1 sene içerisinde hayata geçireceğiz. Cem evini yapacağız. Kapalıpazar alanlarından , mahalle parklarına, balıkçı barınaklarından su sporları merkezine kadar her birini Büyükşehir Belediye başkanımızın desteği ile hayata geçireceğiz. Siyah incir ve zeytin ile ilgili üreticilerimize destek olacağız. En kısa süre içerisinde bir tane kültür ve sanat merkezini hayata geçireceğiz.” dedi.

BAŞKAN AKTAŞ: MUDANYA, 10 YILDIR HİZMET ALAMADI

1 Nisan sabahından itibaren Mudanya’da çok güzel şeyler olacağının altını çizen Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş, “Gökhan Dinçer’in iyi bir Mudanyalı olduğunu biliyorum. Mudanya’lı hemşerilerimiz 10 yıldır hizmet alamadı. 10 yıl Belediye Başkanlığı yaptı ama vatandaşa anlatacak hiçbir şey yapmadı. Sahil düzenlemesi yaptık, en son BURFAŞ kafemizi açtık. Sayın Hakan Fidan, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşıdır. Bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz.” şeklinde konuştu.

VARANK: MUDANYA, GÖKHAN DİNÇER İLE GELİŞECEK

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Mudanya’yı şahlandıracak kişinin Gökhan Dinçer olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Fidan Bakanımızın buraya gelmesi Mudanya’nın Belediye Başkanı olacak Gökhan Dinçer’in bir başarısıdır. Kendisi siyasette, iş hayatında ve kamudaki görevleri ile örnek biridir. Tanımadığı isim yok. Allahın izniyle Gökhan Dinçer’e destek verirseniz bu gücünü Mudanya’nın gelişmesi için kullanacak. Onun bu networkü ile Mudanya gelişecek. Bizim siyasetimiz hizmet anlayışına dayanıyor. Gökhan Dinçer, halk günleri yapacak. Telefonu daima açık olacak. Birinin sıkıntısı olduğunda ilk Gökhan Dinçer’i arayacak. O böyle bir Belediye Başkan Adayı. Gelin Mudanya’yı hizmetlerle, gerçek belediyecilikle buluşturalım. Bunu yapmaya var mıyız? İnşallah biz sözümüzde duracağız. Mudanya’da Gerçek Belediyecilik görmek istiyorsak Büyükşehir’de de Aktaş başkanımızı desteklemek lazım. İlçe, Büyükşehir ve hükümet bir araya geldiğinde netice alacağız”

BAKAN FİDAN: GÖKHAN DİNÇER’İN DİNAMİZMİ HER ŞEYİN ÖTESİNDEDİR

Gökhan Dinçer’in sunumu sayesinde demokrasinin ne kadar önemli bir yönetim biçimi olduğuna bir kez daha şahit olduk’ diyerek konuşmasına başlayan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Gökhan Dinçer’ın dinamizmi her şeyin ötesindedir. İnşallah o, verdiği sözlerde duracak. Bursa’yı ziyaretim vesilesi ile Mudanya’da sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum.” dedi.



BAKAN FİDAN: TÜRKİYE, 21 YILDA SIÇRAMA KAYDETTİ

‘Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, tarihin kahramanlarından aldığımız emaneti taşıyoruz’ diyen Bakan Fidan, “Bu topraklar, hep bir kahraman çıkarmıştır. Son 21 yılda Türkiye’nin nasıl bir sıçrama kaydettiğini hepimiz biliyoruz. Cumhurbaşkanımız sayesinde gelişen güçlü Türkiye, Uluslararası da önemli bir yerdedir. Savunma sanayi, küresel savunma endeksleri, terörle mücadele gibi konularda yeni bir çağ açtık. Dünyada krizlerin artma eğiliminde olduğu bir dönemdeyiz. Gidişatı iyi okumamız gerekiyor. Şimdi söz sırası sizde. Alinur Bey tekrar aday ve bu emaneti yeniden ona verelim. Gökhan Dinçer’de sizin teveccühünüz ile bu emaneti layıkıyla taşıyacaktır. Doğru tercihi yapacağınıza inanıyorum. Rabbim birliğimizi daim eylesin.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, AK Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’a hediye takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.