Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'nın bu caddesi adeta açık otopark oldu

Bursa'da artan nüfus ve araç sayısıyla birlikte trafik ve otopark sorunları da gündemdeki yerini koruyor. Mahalle sakinleri, özellikle Yıldırım Caddesi'nde yaşanan yoğunluktan şikayetçi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 13:03
Kaynak: Musa Yeşildağ
https://www.herkesduysun.com/
Bursa'nın bu caddesi adeta açık otopark oldu

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Beşevler Mahallesi'nde, artan nüfus ve araç sayısıyla birlikte trafik ve otopark sorunları da gündemdeki yerini koruyor.



Mahalle sakinleri, özellikle Yıldırım Caddesi'nde yaşanan yoğunluktan şikayetçi. Yıldırım Caddesi'nde bulunan işyeri sahipleri ve mahalle sakinleri, her geçen gün artan araç trafiğiyle birlikte park yeri bulmanın giderek zorlaştığını belirtiyorlar.



Özellikle iş saatlerinde ve akşam saatlerinde caddenin adeta bir otopark haline geldiğini dile getiren vatandaşlar, sadece yol kenarlarına değil Yıldırım Caddesi'ne bağlanan ara yollarda dahi araç park edildiğini bu durumun hem yayaları hem de trafiği zor duruma soktuğunu belirtiyor.



Beşevler Mahallesi sakinleri, trafik ve otopark sorununun çözülmesi için yetkililerin daha fazla adım atmasını ve hızlı çözümler üretmelerini bekliyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.