Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Yıldırım'da okullar ilçe spor şenlikleriyle coşuyor!

Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği etkinlik çerçevesinde gerçekleşen spor şenlikleri Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 14:36
Kaynak: Arda Şaru
Bursa Yıldırım'da okullar ilçe spor şenlikleriyle coşuyor!

Yıldırım'daki okullarda düzenlenen İlçe Spor Şenlikleri start verdi. Öğrenciler, farklı branşlarda kıyasıya mücadele ederek hem spor yapmanın keyfini yaşıyor hem de milli duygularını pekiştiriyor.

Programda Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, öğrenciler ve veliler yerlerini aldı.

Programın start vermesi ile birlikte, öğrenciler coşkuyla final müsabakalarına başladı.

“BÜGÜN SİZİN GÜNÜNÜZ”

Etkinliğin açılışında konuşan Başkan Yılmaz, "Bugün sizin gününüz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Sizleri böyle görmek, bu denli neşeli görmek bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah yeni dönemde de sizler için, çocuklarımız, gençlerimiz için spor kompleksleri olsun, sosyal faaliyet etkinlikleri olsun, bunların çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğiz. Bizim hedeflerimizden biri çocuklarımız çalışmayı burada öğrensin, kazanmayı burada öğrensin, kaybetmeyi burada öğrensin, çocuklarımız doğrularımızı buralarda öğrensin diye çaba sarf etmeye devam edeceğiz. Katılan çocuklarımızın başarılarının daim olmasını diliyorum, kıymetli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Başkan Yılmaz’ın ardından sahneye davet edilen Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, gerçekleştirilen organizasyonları destekleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'a ve ekibine teşekkürlerini iletti. Esen, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı da kutluyorum çocuklar. Tekrar şampiyon olan, katılan temsilcilere teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından ödül töreni gerçekleştirildi.

Kaynak: Arda Şaru

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.