Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP, Bursa'da açılışı yaptı

Bursa Osmangazi İlçe başkanlığının gerçekleştirdiği Hamitler-Bağlarbaşı temsilciliği açılışına yoğun bir katılım gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 09:41
Kaynak: Haber Merkezi
MHP, Bursa'da açılışı yaptı

SERGEN DURAK/HERKES DUYSUN

Bursa'da Osmangazi İlçe Başkanlığının gerçekleştirdiği Hamitler-Bağlarbaşı temsilciliği açılışına yoğun bir katılım sağlandı.

Açılış, MHP İlçe Başkanı Muhammet Tekin'in “Emeği geçen herkese, dostlarıma çok teşekkür ediyorum iyi ki varlar. Bütün Bursa’da cumhur ittifakının birliği ile sandığa yansıması ve Türk milletine hayırlı olması için elimizden geleni yapacağız, Ne mutlu Türküm diyene” sözleriyle başladı.

“CUMHUR İTTİFAKI YOLUNDA YÜRÜYORUZ”

Açılışta konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapmış oldukları hizmetin üzerine koyacağını söyleyerek "Bugün burada cumhur ittifakının çıktığı yolda yürümekteyiz, hayırlı olmasını diliyorum. Bizler yapmış olduğumuz hizmetlerin üzerine neler koyabileceğimizi kendimize dert edinmeye devam ediyoruz. Seçim süreci başladıktan sonra cumhur ittifakı omuz omuza, cumhur ittifakı zafere kilitlenmiş durumda. Biz seçim sürecinin başından beri sahanın içerisinde vatandaşımız ile beraberiz” sözlerini kullandı.

“MİLLETİN BEKASI İÇİN BİR ARADAYIZ”

Milletin bekası için bir arada olduklarını söyleyen AK Parti Milletvekili Mustafa Yavuz, "Doğal ve samimi şekilde oluşan milletin bekası adına bir araya gelen bir ittifakız. Böylesine güzel kutlu bir yolda yürüdüğünüz için çok şanslıyız. Yerelde ve diğer ilçe başkanlarımızın başarılı olacağına inanıyorum. Temsilciliğimizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE VE BURSA HEYECANIMIZ VAR”

Türkiye ve Bursa heyecanının bitmeyeceğine söz veren Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Öncelikle bu açılan mekanın hayırlara vesile olmasını diliyorum, birazcık geciktim kusura bakmayın. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalar ile buralara geldik. Değerli kardeşlerim zor ve sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. 20/21 yıllarında pandemi ile uğraştık. Ardından 6 Şubat 2023 depremi gibi bir facia başımıza geldi birçok evladımızı kaybettik. Bunların gerçekten derdinin bu millet olmadığı çok net belli oldu. Bu irtibat ofisleri bu heyecanımızı milletimize aktarmak için kurulan güzel yerlerdir. Bizim anlatacak çok şeyimiz var fakat karşı tarafın anlayabileceği çok bir şey yok. Biliyorsunuz biz 14 aynı noktada kentsel dönüşüm yapıyoruz. Ekonominin zor olduğu dönemde bu bir iradedir, sağlam bir duruşla cumhur ittifakı birlikteliği ile ortaya çıkar bizim Türkiye ve Bursa heyecanımız bitmez” dedi.

“GALİP GELECEĞİZ”

Son olarak konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edilen MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Kazanacaklarına dair inancını söyleyen İsmet Büyükataman. 31 Mart yerel seçimler döneminde büyük bir imtihan ile karşı karşıyayız. Biz bize düşeni layıkıyla yerine getirdiğimiz sürece galip geleceğimize dair hiçbir kuşkum yok. Türkiye’de güvensizliğin hukuksuzluğun olması adına büyük gayretler sergilenmeye başlandı. Türkiye’de yasaların işlemediğini rafa kaldırıldığını ima ederek büyük bir gayret sarf ediyorlar. Sanki Türkiye cumhuriyeti büyük bir hukuk devleti değilmişçesine bir takım yerlerden yapılan algılar neticesinde harekete geçildi. Ama her şeye rağmen 31 Martta ki yerel seçimlerin büyük bir emniyet arz ettiğinden eminiz. Yürekten inanıyorum 14 Mayısta olduğu gibi bu yüce milletin gayreti sayesinde başta Büyükşehir belediye başkanımız olmak üzere 17 ilçede de kazanacağız inşallah, açılışımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.