Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cevdet Yılmaz'dan İran açıklaması: Dayanışmamızı en üst seviyede sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu zor günlerde, İran hükümeti ve halkıyla dayanışmamızı en üst seviyede sürdürmeye devam edeceğiz." dedi

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
Cevdet Yılmaz'dan İran açıklaması: Dayanışmamızı en üst seviyede sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tahran'da düzenlenen resmi taziye merasimine, Türkiye'yi temsilen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile katıldıklarını belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yılmaz, "Elim helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden merhum İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan için Tahran'da düzenlenen resmi taziye merasimine, ülkemizi temsilen Dışişleri Bakanımız Sayın Hakan Fidan ile katıldık. İran Cumhurbaşkanı Vekili Sayın Muhammed Muhbir ve İran Hükümeti yetkililerine, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve milletimizin en derin taziye dileklerini sunarak dayanışma duygularımızı ifade ettik. Elim kazanın hemen akabinde Türkiye olarak arama kurtarma faaliyetlerine verdiğimiz destekten dolayı, İran Cumhurbaşkanı Vekili Sayın Muhammed Muhbir, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve milletimize şükranlarını ifade etmişlerdir. Bu zor günlerde, İran hükümeti ve halkı ile dayanışmamızı en üst seviyede sürdürmeye devam edeceğiz. Komşumuz, dost ve kardeş İran halkına ve hükümetine tekrar başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.