Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat duruşma salonuna girerken baygınlık geçirdi!

Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirme suçundan yargılanan Dilan Polat, duruşma salonunun önünde yere yığıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
Dilan Polat duruşma salonuna girerken baygınlık geçirdi!

2023'ün kasım ayında tutuklanan Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirme suçundan da yargılanmaya vaşladı. Polat ailesi suçlama ile ilgili bugün hakim karşısına çıktı. Duruşma salonuna getirilen Dilan Polat, suçsuz olduğunu söyleyerek bayıldı. Polat'ın fenalaşması üzerine infaz koruma memurları salona doktor çağırdı.

"ALLAH'IM HİÇBİR SUÇUM YOK"

Davayı yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç'in, X hesabından verdiği bilgilere göre, mahkeme başkanı,  "Allah'ım hiçbir suçum yok" diye fenalaşan Dilan Polat'ın salondan çıkartılmasını istedi. Ancak şahıs avukatlar devreye girerek Polat'ın salonda durmasını istediklerini belirtti. Dilan Polat yaşananların ardından salondan çıkarıldı.

NE OLMUŞTU?

1 Ekim 2023 tarihinde Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdiği iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın 'Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit', 'Mala zarar verme' suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapsi talep edilmişti.

BANU PARLAK ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Polat çifti ile hakim karşısında çıkan Banu Parlak, davadan günler sonra şikayetini geri çekmişti. Parlak açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: "Yaşamış olduğum korkunç olay sonrasında eski arkadaşım Dilan Polat ve ailesi aynı dönemde zorlu süreçlerden geçmemiz sebebiyle görüşme sağlayamamıştık yakın süreçte aile ortamında bir araya geldik ve yaşadığımız zorlukları birbirimize anlattık Nilda'nın bana 'Banu abla annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı' demesi üzerine dosya benim için kapanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.