Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emine Erdoğan'dan "30 Mart Sıfır Atık Günü"ne özel mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" nedeniyle sosyal medyadan mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında "Kaynakların en üst düzeyde kullanıldığı, atıkların en aza indirildiği ve sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
Emine Erdoğan'dan "30 Mart Sıfır Atık Günü"ne özel mesaj

Emine Erdoğan, "30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü" dolayısıyla sosyal medya hesabından videolu kutlama mesajı yayımladı.

Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Birleşmiş Milletler Genel Merkezi’nde 30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü vesilesiyle düzenlenen etkinliğe video mesaj ile katıldım. Bu anlamlı güne yönelik, BM-Habitat ve BM Çevre Programı başta olmak üzere, uluslararası kuruluşların değerli iş birliğiyle düzenlenen tüm etkinliklerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ortak evimiz dünyayı daha yaşanabilir bir yer yapmak için vaktini ve emeğini ortaya koyan bütün çevre gönüllülerinin #DünyaSıfırAtıkGünü’nü kutluyorum. Kaynakların en üst düzeyde kullanıldığı, atıkların en aza indirildiği ve sürdürülebilirliğin üstün geldiği refah dolu bir dünya diliyorum." sözlerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.