Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Sandal'dan, Özgür Özel'e çok sert tepki

Hatay Arsuz'da bir dokuma atölyesini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüntüleri sosyal medyada eleştiri alırken şarkıcı Mustafa Sandal'da Özel'e tepki gösteren isimler arasında yerini aldı. Ünlü şarkıcı, "ülke yangın yeri ancak muhalefet lideri subliminal mesaj veriyor" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
Mustafa Sandal'dan, Özgür Özel'e çok sert tepki

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Arsuz'da, Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği'nde bulunan dokuma atölyesini ziyaret etti.

Partisinin MYK toplantısı öncesinde, burada kadın dokumacılarla bir araya gelen Özel, dokumacılarla sohbet etti. Kadın dokumacılar Özel'e ve eşi Didem Özel'e kendi dokudukları atkılardan hediye etti. Dokuma tezgahının nasıl çalıştığını dinleyen Özel, tezgahın başına oturarak atkı dokudu.


'ÜLKE YANGIN YERİ ANCAK MUHALEFET LİDERİ SUBLİMİNAL MESAJ VERİYOR'
O anlar sosyal medyada çok konuşuldu. Mustafa Sandal da görüntüleri görünce dayanamadı. Özel'in fotoğrafını yayınlayan şarkıcı, "Arkadaşlar evet ülke yangın yeri ancak ana muhalefet lideri inanılmaz bir subliminal mesaj veriyor; 'ilmik ilmik örüyorum, bekleyin' diyor! Biz anlayamıyoruz" diyerek, ana muhalefet lideri Özel'e tepki gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.