Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşim Salkım, Fahrettin Koca'ya hakkını helal etmedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görevden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İstifası henüz resmiyete kavuşmazken, şarkıcı Yeşim Salkım'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Salkım sosyal medya üzerinden, hakkını helal etmediğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
Yeşim Salkım, Fahrettin Koca'ya hakkını helal etmedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görevden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Koca'nın istifasını sunduğu, bakanlıktaki kişisel eşyalarını topladığı gündeme geldi. İddialar sonrası Fahrettin Koca ise “Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda." paylaşımında bulundu.

"ORALI BİLE OLMADI"
İstifası henüz resmiyete kavuşmazken, şarkıcı Yeşim Salkım'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.  Salkım soyal medya üzerinden, ''Gözümün önünde eridi Esila... Oralı bile olmadığına bizzat şahidim. Sonra da yok Suriyeli vatandaşı uçakla getirdik diye övündünüz, bir filmin başı değil sonu akıllarda kalır ben size hakkımı helal etmiyorum" dedi.

YARDIM İSTEMİŞTİ
Yeşim Salkım daha önce kalp nakli bekleyen bir hasta için çağrıda bulunmuş ve "Esila kalp bekliyor.... 5 yıldır mücadele veriyor . Operasyon oldu ama şu an yoğun bakımda maalesef vücut zayıf . Onun gibi binlerce insan , çocuk hastanelerde şu anda çare arıyor neredesiniz ? Her şeye çığırtkanlık yapanlar kendi ülkenizin insanı ölüyor klavye kahramanlığı burası dedim ya boşsunuz!!" paylaşımı yaparak Koca'dan yardım istemişti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.