Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜSÇAD Başkanı Altundal: Bizler sağlık çalışanlarının sosyal tarafıyız

Herkes Duysun TV'de DR. Feza Şen'in moderatörlüğünde gerçekleşen Sağlığın Sesi programının konuğu olan Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD) Başkanı Metin Altundal dernek çalışmalarından sağlıkta yaşanan sorunlara kadar bir çok konuda önemli açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2023 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2023 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
TÜSÇAD Başkanı Altundal: Bizler sağlık çalışanlarının sosyal tarafıyız

Haber: Merve ÖZDEMİR ÇEVİK


Türkiye’nin yeni medyası sloganıyla yola çıkan herkesduysun.com bünyesindeki Herkes Duysun TV, canlı yayın programlarıyla gündemi belirlemeye devam ederken dün akşam DR. Feza Şen'in moderatörlüğünde gerçekleşen Sağlığın Sesi programının konuğu Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD) Başkanı Metin Altundal oldu. Dernek çalışmalarından sağlıkta yaşanan sorunlara kadar bir çok konuda önemli konuların konuşulduğu programdan bazı detaylar ise şu şekilde oldu;

BİZLER SAĞLIK ÇALIŞANLARININ SOSYAL TARAFIYIZ
2019 yılının kasım ayında Bursa Sağlık Çalışanları Derneği'ni kapatarak bütün illerde kendi yapılarında  derneklerin kurulabilmesi ve şubeliklerin verilebilmesi adına Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği'ni kurduklarını ifade eden Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD) Başkanı Metin Altundal, "Bizim derneğimiz sağlık kuruluşunda çalışan temizlik personelinden yukarıdaki idarecimize kadar doktorundan hemşiresine kadar herkesi kucaklayan ve tek çatı altında toplamayı amaçlayan bir yapı.Biz bu kurumlarda siyasetin olmasını istemiyoruz. Ötekileştirmenin de yapılmasını istemediğimiz için ilk kurulduğumuz günden beri bunlara çok özen göstermekteyiz. Bizler sağlık çalışanlarının sosyal tarafıyız." dedi. 

SAĞLIĞIN NERESİNDEN TUTARSANIZ BİR SIKINTI VAR
Sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunların da konuşulduğu programda Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD) Başkanı Metin Altundal, "Sağlığın neresinden tutarsanız bir sıkıntı var. Yakın zamanda bütün dünyanın muzdarip olduğu Türkiye'nin de ciddi manada etkilendiği pandemi süreci geçirdik ve burada sağlık çalışanlarının ne kadar önemli ve kıymetli iş yaptığını hep birlikte gördük. Bizim mücadelemiz takdire şayandır. Bunu bazı kesimler bizileri alkışlayarak bize destek verdiler bazı kesimler de döverek destek verdiler. Ama biz hiçbir zaman görevimizi bırakmadık. Çünkü o dönemde o görev bize düşmüştü ve bizim en iyi şekilde halkımızın sağlığını ve canını korumak görevimiz vardı." ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.