Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gürsu yeni dönemde neler vadediyor?

Aylin Tekir'in moderatörlüğünde Gazeteci Yazar Mesut Demir ve Gazeteci Yazar Mehmet Ali Ekmekçi'nin değerlendirmeleriyle ekrana gelen "Herkes Duysun" isimli gündem programına Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 14:04
Kaynak: Aslı Yeşilyurt
https://www.herkesduysun.com/
Gürsu yeni dönemde neler vadediyor?

Aylin Tekir'in moderatörlüğünde Gazeteci Yazar Mesut Demir ve Gazeteci Yazar Mehmet Ali Ekmekçi'nin değerlendirmeleriyle ekrana gelen "Herkes Duysun" isimli gündem programına Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık konuk oldu.

Başkan Işık, belediyenin Gürsulu vatandaşlara yeni dönemde vaatlerinden bahsetti

Gürsu seyir terasında ekibimizi ağırlayan Başkan Işık, 31 Mart seçimlerinin ardından başkanlığının yeni döneminde Gürsu vatandaşları için yapılacak projelerden bahsetti.

Başkan Işık, seçim beyannamesinde çıtayı çok yükselttiklerini dolayısıyla da beklentinin de arttığını ama bu konuda gerek Ar-Ge ekibi, gerekse teknik ekiplerle çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

“HİBE ŞAMPİYONU OLAN BİR BELEDİYEYİZ”

Önceki başkanlık döneminde Gürsu Belediyesinin hibe şampiyonu olduğunu belirten Başkan Işık, “Avrupa Birliği ve farklı bakanlıklardan aldıklarımız hibelerle birçok hizmeti gerçekleştirdik. Hem hibe konusunda hem de yaptığımız işler konusunda çıtayı gerçekten yükselttik. Bu yükseklikte bir çıtanın üzerine biraz daha koymamız gerekiyor çünkü vatandaşımız da bizden bunu bekliyor. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“TALEPLER VE ŞİKAYETLER BİR HAVUZDA TOPLANDI”

Belediyenin projelerinin hemen hemen hepsinin vatandaşların talep, istek ve şikayetleri çerçevesinde belirlendiğini de vurgulayan Işık, “Bu işin iki yolu var. İlki vatandaşın istekleri doğrultusunda yaptığımız projeler, ikincisi de Ar-Ge ekibinin araştırarak, ilçenin neye ihtiyacı olduğunu tespit ederek bir proje ortaya çıkarması. Yol haritasını bu iki şekilde çiziyoruz. Bu dönemki seçim beyannamemizde de sahadan topladığımız talepler, şikayetler, istekleri bir havuzda topladık. Bu talep ve şikayetler ekiplerimiz tarafından birinci, ikinci ve üçüncü derecede öncelikli olarak sıralanacak. Aynı anda da hepsinin maliyet hesabı yapılıyor.” ifadelerine yer verdi. Başkan Işık, geçtiğimiz senelerde yaşadığımız pandemi ve deprem olaylarının getirdiği ekonomik kriz nedeniyle projeleri sürdürebilmek için ciddi mücadeleler verdiklerini de söyledi.

“BİZİ EN ÇOK MUTLU EDEN SEÇİM BEYANNAMESİNDE OLMAYAN PROJELER YAPMAK”

Bir önceki başkan adaylığı döneminde 25 projenin sözünü verdiği ancak 50 proje tamamladıklarını söyleyen Başkan Işık, “İnşallah bu dönemi de önceki dönemde olduğu gibi söz verdiğimiz 25 projenin üzerine bir 25 daha ekleyerek bitiririz çünkü seçim beyannamesindeki projelerin dışında yaptığımız projeler bizi çok mutlu ediyor. İnşallah bu dönemde de hem seçim beyannamemizde sözünü verdiğimiz, hem de şehrin dinamiklerinden aldığımız bilgiler ile belirlenen ihtiyaçlar dahilinde ortaya çıkan projeleri gerçekleştireceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.