Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçil Erzan davasında yeni detaylar: Senin ölün de para etmez

Yüksek kar getirili gizli fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddia edilen eski bankacı Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak dava dosyasına eklenen bilirkişi raporunda Erzan’ın kuzeni Tanın Yılmaz ile eşi Merve Özer Yılmaz’ın Erzan’dan paralarını alamayınca ağır hakaretler ve tehditler sarf ettikleri görüldü.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
Seçil Erzan davasında yeni detaylar: Senin ölün de para etmez

Yüksek kar getirili fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan davasında yeni mesajlar raporlandı. Davada yeni bilirkişi raporunun da dosyaya girmesiyle, Erzan’ın kuzeni Tanın Yılmaz ve eşi Merve Özer Yılmaz’ın Whatsapp grubu kurarak ısrarla paralarını geri istedikleri, paralarını alamadıklarında ise Erzan’a ağır küfürler ve tehditler sarf ettikleri mesajlar da ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca açılan dava kapsamında ‘özel belgede sahtecilik’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından 77 yıldan 252 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Seçil Erzan ile 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 3 yıl ile 85 yıl arasında hapis cezası istenen 6 yargı süreci devam ediyor. Bu kapsamda gündeme oturan davanın 3'üncü duruşması 8 Mart'ta görülecek.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, mahkemece talep edilmesi üzerine sanıklar Seçil Erzan’a ait 4 adet cep telefonu ve 3 adet sim kartı, Nazlı Can, Ali Yörük ve Atilla Yörük’e ait telefonlar ve sim kartları bilirkişi tarafından incelenerek rapor halinde mahkemeye sunuldu.

“O PİSLİKLERE KALMASIN”

Dava dosyasına giren raporda Seçil Erzan’ın telefonunda “Nuri Bey” diye kayıtlı kişiyle arasında geçen mesajlara da yer verildi. Raporda, Erzan’ın “Bozcaada’ya 300 bin USD borç var Çarşamba günü ödeyip orayı üzerine al o pisliklere kalmasın” dediği “Nuri Bey” isimle kayıtlı şahsın “Kim o pislikler” sorusuna ise Erzan’dan “Merve (Özer Yılmaz) ile Tanın (Yılmaz)” şeklinde cevap verdiği görüldü.

“NE KADAR YALANCI BİR KADINMIŞSIN”

Dosyaya eklenen raporda ayrıca, müştekilerden olan Emre Çolak’ın 7 Nisan 2023 tarihinde Seçil Erzan’a "Seçil Hanım bekliyorum saat 2 oldu", "Şaka mı yapıyorsunuz ya", "Seçil Hanım?" şeklinde mesajlar gönderdiği, Volkan Bahçekapılı’nın da yine aynı tarihte Erzan’a "Ya sen ne kadar yalancı bir kadınmışsın", "Şimdi hocayı arıyorum" diye mesaj attığı görüldü.

Seçil Erzan’ın, kuzeni Tanın Yılmaz ile arasında geçen yazışmaların yer aldığı raporda Tanın Yılmaz’ın Erzan’a verdiği parayı geri alamaması üzerine ağır küfürler sarf ettiği ve Erzan’ı tehdit ettiği görüldü. Yılmaz’ın Erzan’dan para istediği Erzan’ın ise parayı ayarlamaya çalıştığını bildirdiği ifadeleri yer aldı. Raporda yer alan mesajlarda Tanın Yılmaz’ın Erzan’ın verdiği sözlere inanmadığı görüldü.

“SENİN ÖLÜN DE PARA ETMEZ”

Tanın Yıl’az'ın eşi Merve Özer Yılmaz’ın ise Erzan’a "Bugün bizden çaldıklarından geri ödeme yapmaya başlamazsan yarın show başlasın", "Sana çocuğumuzun geleceği olan, emanet edilen her kurusu kurduğun sahte fona bizden habersiz transfer edip yok etme hakkını kim verdi", "Senin ipini ben çekerim", "Köylü kurnazı foncu", "Bu numaramı da azrailim diye kaydet", "Seni pis lağım faresi foncu. Seni kaçtığın yere kovalayacağım" dediği mesajlar ve Erzan'ın buna cevaben, "Merve beni rahat bırak ben bu işleri çözücem", "Sen gel öldür beni kurtul" dediği kaydedildi. Bu mesajlaşmanın üzerine Merve Yılmaz'ın ise, "Hırsız senin ölün de para etmez" karşılığını verdiği ortaya çıktı.

WHATSAPP GRUBU KURDULAR

Bilirkişi raporunda Tanın Yılmaz ile Merve Özel Yılmaz’ın Erzan’dan paralarını geri alabilmek için Erzan’ı da dahil ettikleri bir Whatsapp grubu kurdukları, bu grupta ısrarla paralarını istedikleri, paralarını alamadıklarında ise Seçil Erzan’a küfürler ederek, kendisini tehdit ettikleri görüldü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.