Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgür Özel ve Yılmaz Özdil çatışması: Seçmene bidon kafa diyen zihniyet!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesine tepki gösteren Yılmaz Özdil'in seçmene bidon kafalı dediğini belirterek "Zaten bu partinin 47 yıldır ilk kez birinci parti olmasının sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş." dedi. Bu açıklamalara Özdil tarafından yanıt geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Özel ve Yılmaz Özdil çatışması: Seçmene bidon kafa diyen zihniyet!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, EKOL TV'deki bir programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Özel, partisinin genel başkan adaylığı kararını Manisa'daki evinde yaklaşık 3 saat düşündükten sonra tek başına aldığını söyledi.

İnternethaber'in haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıklarını görüşmeye dair bazı kesimlerden gelen eleştirilere değinen Özel, "Endişeler haklı ve dikkatli olmak lazım. Bu kutuplaşma ortamından beslenenler, normal bir siyasi düzlemde kendilerine yer olmadığını düşünenler var." diye konuştu.

"OY VERMEYEN SEÇMENE BİDON KAFA DİYEN ZİHNİYET"

Özel, eleştirilerde bulunanlardan birinin geçmiş yıllarda seçmene "bidon kafalı" dediğini belirterek "İyi ki onunla aramda böyle bir açı var. O, oy alamayınca hata bizde nerede demek yerine oy vermeyen seçmene bidon kafa diyen zihniyet. Zaten bu partinin 47 yıldır ilk kez birinci parti olmasının sebebi, bu zihniyetten yaşadığımız kopuş." ifadelerini kullandı.

"İKİ TARAF BİRBİRİYLE ÇATIŞMA HALİNDE OLSUN BİZ DE BU TARAFA MERMİ SATALIM"

Seçmene kafa tutan yaklaşımı reddettiğini kaydeden Özel, "Arkadaş seçmene sövüyor falan. Hiç duymadığı şeyler gibi olmuş gibi anlatıyor, sonra attığı iftira viral oluyor, her tarafta dolaşıyor sonra en yakının bile ona inanıyor. Bunlar kutuplaşma olmazsa yaşayamazlar, beslenemezler, geçinemezler. İki taraf birbiriyle sürekli çatışma halinde olsun biz de bu tarafa mermi satalım falan. Savaş ekonomisinden beslenenler. Boşuna endişeleniyorlar. Zaten bu içine girdiğimiz süreç ne bütün sorunları çözer, ne bütün tartışmaları bitirir ne biz gidip AK Parti ile koalisyon oluruz." şeklinde konuştu.

"SANA BU İFTİRANI YEDİRECEĞİM"

Özel'in sert sözlerine Özdil'den yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdil,  Özel'in kendisine iftira attığını savundu. Özdil'in Özel'e yanıtı böyle oldu:

"Bana milletvekiliyken yıllarca “Yılmaz abi” diyen Özgür Özel, şimdi niye çıkıp iftira attığını -gözlüğü çıkardın ama- gözüne sokacağım.

Bütün dünyada, birinci parti olmasına rağmen erken seçim istemeyen ilk ve tek genel başkan” dediğim için, “ AK Parti'nin dört yıl daha iktidarda kalması için özel çaba harcıyor” dediğim için bana saldıran özgür özel, bu iftiranı sana yedireceğim.

Namuslu gazetecilere küfreden trollerin abisi Özgür Özel, sana bu iftiranı yedireceğim.

“Erken seçim istemiyor, AK Parti'nin toparlanmasına fırsat tanıyor” dediğim için bana saldıran özgür özel, sana bu iftiranı yedireceğim."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.